Τεχνολογία Κινητών
24 Απριλίου,2014

Τεχνολογία Κινητών

Ενώ κάθε κινητή εφαρμογή έχει το δικό του σύνολο μοναδικών προκλήσεων , τα περισσότερα έργα ακολουθούν τη βασική διαδικασία ανάπτυξης που περιγράφονται παρακάτω . Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει ότι το έργο σας έχει αναπτυχθεί στην ώρα τους , στον προϋπολογισμό , και εντός του πεδίου.

 

 Πριν υποβάλει ακόμη πρόταση , ζητάμε από τις κατάλληλες ερωτήσεις για να καταλάβετε τι ακριβώς χρειάζεται η εφαρμογή να κάνει , ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να ενσωματωθούν , και τι ΑΝΑΓΚΗ πελάτη μας σε σχέση με ό, τι θέλουν .

Μόλις έχουμε μια κατανόηση της εφαρμογής σας , σας παρέχουμε μια λεπτομερή πρόταση , που περιγράφει ακριβώς τι πρέπει να κατασκευαστεί , και ποιες είναι οι ευθύνες που έχουμε . Ένα από τα πλεονεκτήματα Accella είναι η εταιρεία μας , σταθερές τιμές . Η πρόταση που θα λάβετε είναι αυτό που θα χρεωθεί , εάν δεν υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο πεδίο εφαρμογής του έργου .

- Ανάπτυξη Εφαρμογών iPhone Mobile

Infotechs design & development ομάδα έχει τη δημιουργία εφαρμογών iPhone από το App Store, άνοιξε για πρώτη φορά το 2008 . Έχουμε εμπειρία στην κατασκευή των επιχειρήσεων , την κατάρτιση , παιχνίδια, διασκέδαση , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τη βάση δεδομένων με γνώμονα τις εφαρμογές .

Εργασία μέσα από κάθε φάση της ανάπτυξης από τον καθορισμό ενός πεδίου εργασίας σε αυστηρές δοκιμές και την ανάπτυξη app , οι διαχειριστές του έργου Accella είναι θετικά διακείμενοι στο να διασφαλίσει τα έργα μας τελειώσει στην ώρα τους , στον προϋπολογισμό , και εντός του πεδίου.

Κοινά χαρακτηριστικά στο Mobile Applications

1 . Απεριόριστη Image Scrolling
2 . Locationing GPS
3 . Επιταχυνσιόμετρο
4 . Touch Screen Αξιοποίηση
5 . Push Notifications
6 . Κειμένου, Web και E -mail Ένταξη
Ενσωμάτωση 7 . Social Media
8 . Εικόνα & Βίντεο Ανάληψη / Χειρισμός
9 . Συγχρονισμός βάσης δεδομένων
10 . Web Services
Mobile App μας Διαδικασία Ανάπτυξης παίρνει τους πελάτες μας από το σχεδιασμό έως την ανάπτυξη και την ανάπτυξη . Είχαμε επιτυχία στο θέμα της μετάβασης εφαρμογών web με κινητές πλατφόρμες , καθώς και την αναβίωση σπασμένα σχέδια από άλλους προγραμματιστές .

 

- Ανάπτυξη Εφαρμογών Android κινητό

Infotechs αναπτύσσει κινητές εφαρμογές για την πλατφόρμα Android , είτε ξεκινώντας με μια ιδέα από την αρχή ή τη μετεγκατάσταση μιας υπάρχουσας iPhone ή web εφαρμογή στο Android .

Infotechs προσεγγίσεις κάθε εφαρμογή του Android με την ίδια προσέγγιση διαχείρισης του έργου που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή ιστοσελίδων , web- εφαρμογές , και άλλες εφαρμογές του κινητού τηλεφώνου . Βοηθάμε τους πελάτες μας να προσδιορίζουν τη σύλληψη τους για την εφαρμογή , το σχεδιασμό της διεπαφής χρήστη και backend βάση δεδομένων , την ανάπτυξη και δοκιμή app , και στη συνέχεια να ξεκινήσει επιτέλους και την αγορά του app .

Μέσα από μια συστηματική προσέγγιση , έχουμε μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με τους πελάτες να μεταναστεύσουν υπάρχουσες κινητές εφαρμογές για την πλατφόρμα Android , καθώς και να αναπτύξουν ειδικά για το Android , χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα εργαλεία API και γλώσσα προγραμματισμού Java .

Mobile ανάπτυξη εφαρμογών περιλαμβάνει :

1 . Σχεδιασμός Εφαρμογή
2 . Εφαρμογή Μετανάστευση
3 . Ανάπτυξη Εφαρμογών & Integration
4 . Έντονη Testing ( Εμείς κυριολεκτικά προσπαθούν να σπάσουν το App )
5 . Υποβολή του στο App Marketplace
6 . Marketing
7 . Ενημερωμένες εκδόσεις και συντήρηση
Ενώ κάθε app έχει το δικό του σύνολο μοναδικών απαιτήσεων , ο διαχειριστής του έργου θα ακολουθήσει δοκιμασμένη προσέγγιση διαχείρισης του έργου Infotechs είναι :

1 . Ορίστε
2 . Σχεδιασμός
3 . Ανάπτυξη
4 . Παράδοση

Rate this item
(0 votes)

Επικοινωνία

Έδρα: Μιλτ.Μαντά 15
Μαραθώνας, 19007
+30 22940 97039

Γραφείο: Τέας 2 Καισαριανή, 16122
πλησίον Ξενοδοχείο Κάραβελ
τηλ.2130406783

info[@]infotechs.gr

Top of Page