5 μέτρα προστασίας για τον υπολογιστή σας

5 μέτρα προστασίας για τον υπολογιστή σας

 

Για να προστατέψετε τον προσωπικό υπολογιστή σας από τους κινδύνους όταν συνδέεστε στο internet, αρκεί να λάβετε 5 βασικά μέτρα:
  • AntiVirus / Λογισμικό προστασίας από ιούς. Εγκαταστήστε ένα Antivirus στον υπολογιστή σας για να ανιχνεύει και να αντιμετωπίζει πιθανούς ιούς. Στη συνέχεια φροντίστε να είναι συνεχώς ενημερωμένο.

  • AntiSpyware / Πρόγραμμα ανίχνευσης και απομάκρυνσης κακόβουλων λογισμικών. Εγκαταστήστε ένα Antispyware για να αποτρέπει πιθανές παρεμβάσεις και συλλογή πληροφοριών από κακόβουλα λογισμικά. Στη συνέχεια φροντίστε να είναι συνεχώς ενημερωμένο.
  • Firewall / Τείχος ανάσχεσης ή προστασίας. Εάν είστε συνέχεια συνδεδεμένοι στο internet, εγκαταστήστε ένα Firewall για να φιλτράρει πιθανές εξωτερικές προσπελάσεις στο σύστημά σας και να αποτρέπει υποκλοπές δεδομένων σας.
  • Security Updates / Ενημερώσεις ασφάλειας. Ενεργοποιήστε τις ενημερώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε, για να φορτώνονται αυτόματα στον υπολογιστή σας.
  • WiFi Security / Μέτρα ασφαλείας ασύρματης πρόσβασης. Εάν συνδέεστε στο internet με ασύρματη πρόσβαση (WiFi) ή έχετε ασύρματο δίκτυο υπολογιστών, ρυθμίστε το έτσι ώστε η πρόσβαση να είναι ελεγχόμενη και ασφαλής. Τις ρυθμίσεις ασφαλείας θα βρείτε στις οδηγίες του κατασκευαστή του εξοπλισμού που χρησιμοποιείτε (modem, υπολογιστές δικτύου κ.λπ.).
Last modified on Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 12:19

Επικοινωνία

Έδρα: Μιλτ.Μαντά 15
Μαραθώνας, 19007
+30 22940 97039

Γραφείο: Τέας 2 Καισαριανή, 16122
πλησίον Ξενοδοχείο Κάραβελ
τηλ.2130406783

info[@]infotechs.gr

Top of Page