Μπλοκ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 15:48

 

Από την Πέμπτη 17 Μαρτίου άνοιξε το σύστημα για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα "Νεοφυής Επιχειρηματικότητα" που στοχεύει στη δημιουργία πολύ μικρών και μικρών, βιώσιμων επιχειρήσεων με έμφαση σε καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια και στην ενίσχυση της απασχόλησης με τη δημιουργία βιώσιμων νέων θέσεων απασχόλησης.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ 2014-2020

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 09:29

Μέσα από τα προγράμματα θα επιδοτηθούν-χρηματοδοτηθούν άνεργοι, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, νέες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις, νέες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου.

Νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020 1η Νοεμβρίου αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των προγραμμάτων

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 09:39

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εντός του φθινοπώρου, αναμένεται η προκήρυξη 3 νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων στα πλαισια του ΕΣΠΑ 2014-2020

Πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τον τουρισμό

Οι τουριστικές επιχειρήσεις πρέπει να ενσωματώσουν πλήρως τα ψηφιακά κανάλια στις συνολικές επιχειρησιακές στρατηγικές τους, προκειμένου να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους καταναλωτές, τονίζει η έκθεση Τα ψηφιακά κανάλια στον τουριστικό κλάδο που δημοσίευσαν πρόσφατα το Facebook και η Deloitte Touche Tohmatsu Limited (Deloitte Global).

Οπως προκύπτει, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό δεν έχουν αξιοποιήσει πλήρως τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και τα οικονομικά οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πέθανε» ο Internet Explorer, έρχεται ο «Σπαρτιάτης»

Το τέλος του Internet Explorer, του προγράμματος περιήγησης (browser) που άλλοτε κυριαρχούσε στην αγορά με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως, επιβεβαίωσε ο τεχνολογικός κολοσσός Microsoft.

Ο IE δεν θα περιέχεται στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows (Windows 10) που ετοιμάζει η Microsoft. Τη θέση του θα πάρει, με σημαντικές τροποποιήσεις, ένα νέο πρόγραμμα που για την ώρα αποκαλείται Project Spartan.

Στα Windows 10 θα υπάρχει και βιομετρική αναγνώριση προσώπου αντί για password

Το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10 της Microsoft θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για πρώτη φορά να «μπαίνουν» στον υπολογιστή τους ή σε όποια άλλη συσκευή, χωρίς την χρήση κωδικού πρόσβασης (password), αλλά με βιομετρικό τρόπο, όπως την αναγνώριση του προσώπου, της ίριδας του ματιού ή και των δαχτυλικών αποτυπωμάτων τους.

Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι το ευρέως διαδεδομένο πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο Internet Explorer θα καταλήξει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και θα αντικατασταθεί από ένα νέο πρόγραμμα, που προς το παρόν φέρει το όνομα Spartan (Σπαρτιάτης).

Business Manager: Οδηγός Facebook για Υπηρεσίες

 

Νέο διαδόθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο σχετικά με τον Business Manager του Facebook, το οποίο περιγράφεται ως ένα ενιαίο περιβάλλον για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς προκειμένου να διαχειρίζονται πολλαπλές διαφημιστικές καμπάνιες και σελίδες. Το κοινωνικό δίκτυο, στη συνέχεια, ανακοίνωσε τον Απρίλιο την επέκταση της διαθεσιμότητας του Business Manager, αλλά και λεπτομέρειες σχετικά με το εργαλείο ήταν λιγοστές, μέχρι τώρα.

Θύμα διαδικτυακής επίθεσης τo 12% των επιχειρήσεων

Αυξάνονται οι στοχευμένες διαδικτυακές επιθέσεις προς δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς διεθνώς. Σύμφωνα με μελέτη της Kaspersky Lab, στην οποία συμμετείχαν 4.000 στελέχη του κλάδου της Πληροφορικής από 27 χώρες, από το 2013 στο 2014 αυξήθηκαν από το 7% στο 12% οι επιχειρήσεις που δηλώνουν ότι έχουν δεχτεί στοχευμένη επίθεση. Πέρα από τα υπουργεία και τους φορείς του δημοσίου, την «τιμητική» τους για τους hacker έχουν οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, οι τηλεπικοινωνίες και οι μεταφορές & logistics.

Η Google παρουσίασε το όραμά της για το μέλλον

Φθηνά smartphones, νέο android, φορετά gadgets και εικονική πραγματικότητα από χαρτόνι Η πολυαναμενόμενη επίσημη ανακοίνωση -ή Keynote-της Google στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της, με τίτλο Google I/O που έγινε εχθές στο Σαν Φραντσίσκο της Καλιφόρνια, είχε διάρκεια 2 1/2 ώρες και παρουσίασε το όραμα της Google για το μέλλον,  επιφυλάσσοντας αρκετές εκπλήξεις σε όσους το παρακολούθησαν.

Ρύθμιση κλειδιού ασφαλείας για ασύρματο δίκτυο

Μερικές φορές, οι προσωπικές πληροφορίες και τα αρχεία του ασύρματου δικτύου σας μπορούν να γίνουν ορατά σε άτομα που λαμβάνουν το σήμα του. Αυτό μπορεί να επιτρέψει την κλοπή ταυτότητας και άλλες κακόβουλες πράξεις. Ένα κλειδί ασφαλείας δικτύου ή μια φράση πρόσβασης μπορεί να σας βοηθήσει να προστατέψετε το ασύρματό δίκτυό σας από τέτοιου είδους μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Προώθηση ιστοσελίδας μέσω video. Youtube ή Vimeo;

Στο άρθρο αυτό θα εξετάσουμε τα υπέρ και τα κατά της χρήσης δυο δημοφιλών υπηρεσιών φιλοξενίας video αυτές του Youtube και του Vimeo . Κανένα από τα δυο δεν χρειάζονται συστάσεις. Πολλοί χρήστες τα χρησιμοποιούν σε προσωπική ερασιτεχνική βάση (καθιστώντας μάλιστα το youtube σαν τον τρίτο δημοφιλέστερο προορισμό στο internet) ενώ όσοι ασχολούνται με το seo το χρησιμοποιούν για την προώθηση ιστοσελίδων μέσω video αλλά ακόμα και μεμονωμένα προκειμένου να εκμεταλλευτούν αφενός το τεράστιο κοινό τους και αφετέρου τις δυνατότητες παρουσίασης που παρέχει το video

Web design και μικρές επιχειρήσεις

Η χαμηλού κόστους ιστοσελίδα σας παρέχει στην επιχείρησή σας προβολή, δυνατότητα πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών και διαφήμισης της αξιοπιστίας και του κύρους σας στην αγορά. Πολλές επιχειρήσεις νομίζουν πως από τη στιγμή που η ιστοσελίδα τους έχει αναρτηθεί και είναι ενεργή, θα προσελκύσει πλήθη πιθανών πελατών που θα σπεύδουν να επωφεληθούν από τις όποιες διαφημιζόμενες προσφορές.

Γιατί ο σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδας, η δημιουργία περιεχομένου και τα social media θεωρούνται απαραίτητα

Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν κακομάθει. Περιμένουν οι αγαπημένες τους μάρκες (brands) να είναι πάντα ενεργές και να έχουν νέο υλικό στο blog τους, στο website και στο newsfeed τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ώστε όταν κάποια μάρκα δεν είναι ενεργή  τελικά να μένει απέξω.

Σελίδα 1 από 2

Επικοινωνία

Έδρα: Μιλτ.Μαντά 15
Μαραθώνας, 19007
+30 22940 97039

Γραφείο: Τέας 2 Καισαριανή, 16122
πλησίον Ξενοδοχείο Κάραβελ
τηλ.2130406783

info[@]infotechs.gr

Top of Page