Ξενοδοχείο dpappartments
25 Απριλίου,2014

Ξενοδοχείο dpappartments

dpappartments

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια dpappartments βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το λιμανάκι της Νέας Μάκρης, περίπου πενήντα μέτρα.

Βρίσκεται στην καρδιά της παραλίας της Νέας Μάκρης έτσι συνδυάζει την άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα εμπορικά - νυχτερινά κέντρα & Cafe Bars της παραλίας , με την παράλληλη δυνατότητα απόλαυσης της γαλήνης και ηρεμίας, που διακρίνει σαν τουριστικό προορισμό την Νέα Μάκρη.

 

Μπαίνοντας στα δωμάτια, σας υποδέχεται μια όμορφη, ζεστή και ευρύχωρη αυλή, που σαν σπιτική αγκαλιά δίνει στον επισκέπτη έντονη την αίσθηση της Ελληνικής φιλοξενίας.

Διαθέτει μοναδικά δωμάτια που το καθένα έχει το προσωπικό του στυλ και ύφος, συνδυάζοντας το παραδοσιακό στυλ με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Συνθέτοντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα, νέου και παλιού - άνετου και παραδοσιακού, ώστε να προσφέρουν στον επισκέπτη, στιγμές χαλάρωσης και πραγματικής ξεκούρασης.

 Το dpappartments διαθέτει χώρο στάθμευσης (parking) καθώς και τεράστιο κήπο για να απολαύσετε τον ήλιο και την ηρεμία του τόπου, εσείς και η οικογένειά σας.

Τους χειμερινούς μήνες τα ενοικιαζόμενα δωμάτια διατίθενται σε αναπληρωτές καθηγητές, δασκάλους, στρατιωτικούς που εργάζονται στην περιοχή του Δήμου Μαραθώνα. 

Url: http://dpappartments.gr/

Rate this item
(0 votes)

Επικοινωνία

Έδρα: Μιλτ.Μαντά 15
Μαραθώνας, 19007
+30 22940 97039

Γραφείο: Τέας 2 Καισαριανή, 16122
πλησίον Ξενοδοχείο Κάραβελ
τηλ.2130406783

info[@]infotechs.gr

Top of Page