Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα
04 Νοεμβρίου,2014

Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα

Χαρακτηριστικά Πάρκου:

Το Εθνικό Πάρκο Σχινιά στο Μαραθώνα αποτελεί το σημαντικότερο παράκτιο οικοσύστημα της Αττικής. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Αττικής περίπου 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Αποτελεί ένα εξαιρετικό φυσικό τοπίο έκτασης 13.840 στρ. (συμπεριλαμβανομένου του θαλάσσιου χώρου) και αποτελείται από την υγροτοπική περιοχή (Μέγα ΄Ελος), τη λοφώδη χερσόνησο της Κυνοσούρας, το λόφο της Δρακονέρας, την περιοχή του δάσους με τις κουκουναριές και τη χαλέπιο πεύκη, την περιοχή της Μακαρίας Πηγής, τον όρμο του Μαραθώνα, το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο και την περιοχή αναψυχής, τουρισμού και κατοικίας.

Αποτελεί σημαντικό φυσικό και οικονομικό πόρο υπερτοπικής σημασίας καθώς κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες με σκοπό την αναψυχή (ακτές, κολύμπι, θαλάσσια σπορ), την παρατήρηση των πτηνών και την απόλαυση του τοπίου


Στοιχεία Ιστοσελίδας :
Δυναμική ιστοσελίδα με πολύ εντυπωσιακό σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Σύνδεση του site με social media και δημιουργία όμορφων photo galery για παρουσίαση του πάρκου. Η ιστοσελίδα έχει πρωτοποριακή δομή και οι σελίδες φορτώνουν με τη βοήθεια της javascript, εξασφαλίζοντας έτσι ομοιόμορφη και γρήγορη περιήγηση για τον επισκέπτη. To site διατίθεται σε 1 επιπλέον γλώσσα, Αγγλικά.

Ο σχεδιασμός του website έγινε έτσι ώστε να εμφανίζεται αυτό σωστά και με ευκρίνεια σε διαφορετικές αναλύσεις που αφορούν σε διαφορετικές συσκευές, desktop computer, tablet και mobile (responsive web design).

Rate this item
(0 votes)

Επικοινωνία

Έδρα: Μιλτ.Μαντά 15
Μαραθώνας, 19007
+30 22940 97039

Γραφείο: Τέας 2 Καισαριανή, 16122
πλησίον Ξενοδοχείο Κάραβελ
τηλ.2130406783

info[@]infotechs.gr

Top of Page